Twee geweldige Griekse vissersdorpjes

Onze twee Healthy Options-locaties in Griekenland bevinden zich beide in mooie locaties die worden begrensd door het kristalheldere blauwe water van de Ionische zee. Geniet van het uitmuntende uitzicht en krijg proef de smaak van de traditionele Griekse manier van leven. Ongeacht de locatie die je kiest ben je verzekerend van een warm welkom en zal er goed voor je worden gezorgd.

Yoga pose strip 23 12 2015

Vassiliki, het kleine vissersdorp op het eiland Lefkas

Onze hoofdlocatie bevindt zich in de baai van Vassiliki, een klein en vriendelijk vissersdorp op het eiland Lefkas.

Lefkas, of Lefkada zoals de Grieken zelf zeggen, is een opvallend groen eiland in de Ionische zee aan de westkust van Griekenland. Het is het op drie na grootste Ionische eiland, na Zakynthos, Kefalonia en Corfu. Voor ongeveer 22.000 mensen is dit hun thuis. In tegenstelling tot veel andere Mediterraanse eilanden met een aangenaam klimaat is Lefkas niet verpest door massatoerisme; het blijft een kalme en authentieke plaats waar mensen daadwerkelijk wonen en opgroeien.

In het zuiden van het eiland vind je onze basis aan het strand van Vassiliki. Vassiliki is een klein en onbedorven vissersdorp. Na een klein stukje lopen langs het water vanuit het centrum van het plaatsje vind je ons centrum aan het strand..

Leer meer over het eiland Lefkas en onze basis in Vassiliki.

IonianIslands Syvota Image Strip

Syvota, prachtige stranden langs een rotsachtige kustlijn

Syvota is een onbedorven en ontspannen vissersdorp in een regio van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Met een traditionele natuurlijke haven en met prachtige stranden en rotsachtige inhammen aan beide kanten van het eiland is Syvota de perfecte locatie voor een ontspannende en gezonde vakantie. 

Syvota ligt 90 kilometer ten noorden van de luchthaven Prevesa – het duurt ongeveer 75 minuten voordat je bij ons lieftallige hotel bent.

Leer meer over het kustplaatsje Syvota en de Thesprotia-regio

Syvota lefkas airport map nl

Nieuws

Continue the holiday at home with these Greek recipes!

14 november 2016

So you’re back home and missing the taste of Greece. Well, we are here to help! Amy, fitness coach extraordinaire and year round Lefkada resident, has gathered together some of her favourite Greek recipes that are healthy, nourishing and will help you to recreate a hint of summer back home. So, pull your fresh vegetables out, put the pita on to warm, get your apron on and start cooking!

Lees meer

Al het nieuws

Vind ons leuk op Facebook

Contact opnemen met Healthy Options

Hebt u nog vragen over Healthy Options of onze yogavakanties? Aarzel niet om contact op te nemen met ons! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Geef een correct e-mailadres op

Don't fill this textbox:

Bel ons direct op +44 192 056 0005

Contact

Healthy Options Holidays Ltd
Studio One, Mill Studios,
Crane Mead Ware, Herts SG12 9PY
info@healthy-options.eu