Doe met met onze inspirerende lessen

 

Onze vriendelijke en professionele docenten bieden een gevarieerde mix van lessen voor beginners, gevorderende en gemengde lessen voor alle niveaus. Onze lessen zijn opbouwend zodat je in staat zult zijn om wanneer je weer thuis bent de oefeningen zelf door te zetten.

Of je nu net begonnen bent met Yoga of het hoort al jaren bij je dagelijkse routine, je zult de enthousiaste en professionele stijl van onze docenten als verfrissend en inspirerend ervaren!

Gedurende de hele week bieden we lessen voor beginners, gevorderden en gemengde niveaus. De groepen zijn altijd klein genoeg om aan iedereen individuele aandacht te geven, bijvoorbeeld om je te helpen bij het vinden van de juiste balans en houding. Het is de bedoeling dat je niet alleen tijdens je vakantie plezier hebt van wat je hier leert, maar ook in je verdere Yoga-carrière.

Alle lessen worden gegeven in beide centra, Vassiliki en Syvota, al verschillende de docenten en het exacte weekrooster. Zie voor details ons overzicht van docenten en het voorbeeldschema voor Vassiliki en Syvota.

Hatha Yoga

Deze lessen worden 5 keer per week gegeven en duren anderhalf uur. Ze zijn vooral gericht op de beginners, maar studenten van alle niveaus vinden ze nuttig. De lessen bevatten meditatie, yin-stretching en restoratieve Yoga, en gentle flow Yoga en Pranayama (ademhalingsbeheersing).

Elke les richt zich op een specifiek thema en elke les is buitengewoon therapeutisch. Omdat de lessen thematisch zijn samengesteld heb je de vrijheid om aan alle lessen deel te nemen of om gedurende de week in te vallen.

Hatha Flow Yoga

 

Deze flow-lessen zijn dynamisch en gebalanceerd en bevatten meditatie, Asana en Pranayama. De aandacht richt zich op ademhalilng en de reis en de overgangen tussen de verschillende houdingen (Vinyassa). Gedurende dit process en de creatieve en therapeutische opvolging van posities wordt het muscular skeletal system better aligned, wat leidt tot meer uithoudingsvermorgen, kracht en flexibiliteit.

Deze lessen zijn in gesplitst in lessen voor halfgevorderden en gevorderen..

Techniekverbetering

Deze lessen richten zich op het verbetering van jouw Yoga-beoefening door in detail aandacht te besteden aan alignment and the placcing of postures. Een van de doelen van deze lessen is om je in staat te stellen met meer vertrouwen je eigen beoefening voort te zetten en verder te groeien nadat je van je vakantie bent thuisgekomen. Op deze manier heb je nog volop profijt van de lessen ook als je vakantie bij ons een warme herinnering is geworden.

Er zijn lessen techniekverbetering voor beginners en gevorderden.

Yoga Nidra begeleide meditatie

Deze rustgevende en verjongende lessen worden dagelijks gehouden; ze richten zich op diepe ontspanning en rust en zijn geschikt voor alle niveaus. Er wordt wel gezegd dat een uur Yoga Nidra gelijk staat aan vier uur diepe slaap.

Pilates

Pilates is vernoemd naar Joe Pilates, een zelfverdedigingsexpert voor de dectectives van Scotland Yard. Zijn methode werd aanvankelijk gebruikt om bedlegerige patiënten die de Engelse koortsepidemie van 1918 hadden overleefd weer op krachten te brengen. Decennia later zijn studenten en fitnessliefhebbers hier nog steeds enthousiast mee bezig, terwijl ze vaak niet eens het volledige voordeel van hun bewegingen leren kennen tot veel later. Pilates helpt je je core te versterken en stabiliteit op te bouwen; het is een uitstekende oefening voor het verbeteren van je lichaamshouding en innerlijke kracht. Onze Pilates-docenten bieden lessen op de mat die geschikt zijn voorr alle niveaus, van complete beginners tot mensen die hopen verder te komen in hun Pilates-beoefening.

Body Sculpt

Zoals Cicero al zei, 'alleen lichaamsbeweging ondersteunt de geest en houdt het brein krachtig'. Body Sculpt is de ultieme groepsles die is ontworpen om elke spier, van top tot teen, uit te dagen en te versterken. Bij Body Sculpt gebruiken we verschillende attributen, waaronder verschillende dumbbells, weerstandsbanden, stabiliteitballen en ringen. Het opzwepende ritme van de muziek maximaliseert zowel het plezier als de uitdaging! Geschikt voor alle fitnessniveaus.

Hydro-Fit

Wat is er zo geweldig aan oefeningen in het water? Alles, eigenlijk! Je krijgt een volledige intensieve workout, maar met minder impact op je gewrichten. Je balans en houding verbeteren en je spierkracht en flexibiliteit nemen toe. Hydro-Fit is vergelijkbaar met aqua aerobics omdat de oefeningen in het zwembad worden uitgevoerd op een dynamische muzikaal ritme. Daag jezelf uit om je volledige potentieel te benutten met minimale belasting van je spieren en gewrichten. Deze lessen maken gebruik van speciale watergewichten en weerstandsapparaten die je helpen richten op uithoudingsvermogen, spierkracht, balans en souplesse. Geschikt voor iedereen ... zelfs als je niet kunt zwemmen!

Alleen in Vassiliki

Swiss Ball (Stabiliteitsbal)

Door tijdens toning-oefeningen speciale ballen toe te voegen krijg je een extra uitdaging door de onstabiele ondergrond. Dit is niet alleen een tamelijk intensieve workout voor je core, de Swiss Ball helpt je ook bij het verbeteren van je lichaamsbewustzijn, houding en balans. Zoals de Engelsen zeggen, 'to feel fit as a fiddle, tone down your middle'. Alle niveaus welkom.

Circuit-training

Hoewel je waarschijnlijk niet naar Griekenland komt om te trainen voor de Olympische Spelen kun je toch volop de voordelen benutten van het buiten trainen, precies zoals de Oude Grieken met hun Olympiades: frisse lucht en zon! Ga mee naar buiten voor onze circuit- of Tabata-training; dit is een specifieke vorm van circuit-training met behulp van high intensity training en high interval training. Vervang de sportschool door de open buitenlucht. Met een gezonde mix van hi/lo cardio en toning-oefeningen is dit een uitstekende groepsles voor iedereen.

Yoga-docenten

Of je nu net bent begonnen met Yoga of het is al jaren een belangrijk onderdeel van je dagelijkse routine, wij zijn ervan overtuigd dat je de enthousiaste en profesionele stijl van onze Yoga- en Pilatesinstructeurs verfrissend en inspireren zult vinden!

Yoga instructors strip 2015 12 29

Ontmoet onze Yoga-instructeurs

Instructors shell

Als u een exacte offerte voor uw vakantie wilt voor de door u gekozen data, druk dan op de knop hieronder.

Beschikbaarheid controleren

Lof voor Healthy Options Yoga-vakanties in Griekenland

“Ben vandaag terug gekomen uit Vassiliki. Heb een heerlijke week gehad. Zeer prettige omgeving, alles boven mijn verwachting.” - Harald

The combination of excellent instructors and wide ranging activities, with the beach location. A unique offering in today's market. - Annie Lightowler

Zie alle beoordelingen

Vind ons leuk op Facebook

Contact opnemen met Healthy Options

Hebt u nog vragen over Healthy Options of onze yogavakanties? Aarzel niet om contact op te nemen met ons! We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Geef een correct e-mailadres op

Don't fill this textbox:

Bel ons direct op +44 192 056 0005

Contact

Healthy Options Holidays Ltd
Studio One, Mill Studios,
Crane Mead Ware, Herts SG12 9PY
info@healthy-options.eu

Sluiten X

Je vakantie plannen


Volgende

We'll get back to you

  Geef een geldig telefoonnummer op

  Geef een geldig e-mailadres op

Thank you for your interest in our Healthy Options!
We'll get back to you as soon as we can, either by phone or email. If you haven't heard back from us before the end of the next business day, please check your spam folder. Also, feel free to call us directly. Our office will be open tomorrow from 09:30 to 17:30. Our number is +44 192 056 0005.
Regards,

Lynn Parry
Healthy Options Europe